ACTIUNE DE CURATENIE IN ZONA GHIZDARULUI

ACTIUNE DE CURATENIE IN ZONA GHIZDARULUI

Toate direcţiile subordonate Primăriei cu atribuţii în întreţinerea spaţiului public, respectiv GSL, Financiar Urban, ADPP, dar și unii locuitori care locuiesc în zona Ghizdarului au constituit ieri un grup de lucru pentru ridicarea deşeurilor din zona menţionată și pentru curățarea de vegetația excesivă.
Acţiunea de curăţenie a fost demarată așadar, miercuri, 20 mai, mai exact pe tot rambleul căii ferate, de la bariera Ghizdarului până în Cărămidarii Vechi, incluzând şi zona ANL-urilor. Este al doilea an în care Primăria se implică în acest gen de acţiune, şi asta pentru că deşeurile sunt aruncate cu bună ştiinţă de cei care locuiesc în zona respectivă.
„Este mai uşor să arunci gunoiul la marginea proprietăţii tale decât să-l laşi la poartă şi să vină cei de la Financiar Urban să-l ridice. Este a doua oară când facem curăţenie generală în zona Ghizdarului până aproape de Cărămidarii Vechi (până acolo unde ne permite zona să intrăm cu utilaje) ca să putem ridica tot ce înseamnă deşeu inert. Chiar dacă deşeurile sunt aruncate cu bună ştiinţă de locuitori, până la urma este obligaţia Primăriei să facă acest lucru, pe care îl va întreprinde în fiecare an, dacă este nevoie,” a declarat primarul Nicolae Barbu.
În viitor, municipalitatea are în plan construirea unui depozit betonat pentru deşeuri inerte în zona Ghizdarului, tocmai pentru a stimula simţul civic al celor care locuiesc în această zonă.
Acţiunea de ridicare a deşeurilor începută în cartierul Ghizdarului va continua până în zona Cărămidari, repsectiv până la finalizarea obiectivelor propuse.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul “CINE STIE CASTIGA” LA PRIMAVARA CULTURALA GIURGIUVEANA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.